31. 3. 2024
Autor: Eva Komárková
Carbonara s pancettou a vejci.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na italskou specialitu Carbonara s pancettou a vejci. Tato jednoduchá a chutná pasta bude skvělou volbou pro rychlý a chutný oběd či večeři. Sledujte náš jednoduchý recept a dejte si skvělý italský zážitek přímo doma.

Suroviny

  • 200g pancetty
  • 300g špaget
  • 3 vejce
  • 100g strouhaného parmezánu
  • soľ, čierne korenie
  • olivový olej

Postup

  1. Na panvici orestujte na olivovom oleji pancettu nakrájanú na drobné kúsky, do zľahka zozlatista.
  2. V hrnci uvaríte špagety podľa návodu na obale, potom ich scedíte a necháte stručkať.
  3. V miske zmiešate vajíčka s polovicou parmezánu a osolite a okoreníte podľa chuti.
  4. Do pancetty na panvicu pridáte scedene špagety a premiešajte.
  5. Postupne pridávajte vajíčkovú zmes a neustále miešajte, aby nezhustla na kúsky.
  6. Potom dochutíte soľou a korením a podávate posypané zvyšným parmezánom.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *