26. 2. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z lososa.
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na ceviche z lososa, který vás okouzlí svou svěžestí a chutí. Tento tradiční peruánský pokrm se připravuje z čerstvého lososa, zeleniny a citrusové šťávy a je skvělou volbou pro letní osvěžení. Sledujte náš jednoduchý recept a užijte si pochoutku plnou chutí moře.

Suroviny

  • 300 g čerstvého lososa
  • 1 červená cibule
  • 1 jalapeño paprička
  • 1 avokádo
  • 2 limety
  • Čerstvá koriandr
  • Soľ a čierny korenie podľa chuti

Postup

  1. Lososa nakrájajte na malé kocky a vložte do misky.
  2. Nastrúhanú cibuľu, nakrájanú jalapeño papričku a nakrájané avokádo pridajte k lososovi.
  3. Šťavu z limet a nadrobno nasekaný koriandr pridajte k zmesi.
  4. Osoľte a okorenite podľa chuti.
  5. Zmiešajte všetky suroviny a nechajte marinovať v chladničke asi 30 minút.
  6. Ceviche podávajte chladené a ozdobené s ďalším čerstvým koriandrom.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *