24. 2. 2024
Autor: Roman Žák
Ratatouille s bylinkovým pečivem
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na tradiční francouzské jídlo Ratatouille s křupavým bylinkovým pečivem. Tento zdravý a aromatický pokrm plný zeleniny vám určitě zasytí chuťové buňky. Sledujte náš jednoduchý recept a dejte svému jídlu zcela novou dimenzi chuti!

Suroviny

  • 2 baklažány
  • 2 cukety
  • 2 cibule
  • 3 papriky (červená, žlutá, zelená)
  • 4 rajčata
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce olivového oleje
  • Sůl, pepř, čerstvá bazalka a tymián

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme nakrájenou papriku a dusíme do změknutí.
  3. Přidáme nakrájené baklažány, cukety a rajčata a dusíme asi 15 minut.
  4. Osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek, bazalku a tymián.
  5. Podáváme s bylinkovým pečivem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *