17. 2. 2024
Autor: Tomáš Zelený
Kari s kuřecím masem a hráškem
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte recept na lahodné kari s kuřecím masem a hráškem? Neváhejte vyzkoušet tuto chutnou a jednoduchou variantu, která vás jistě okouzlí svou exotickou chuťovou kombinací. Sledujte náš jednoduchý návod a vytvořte si skvělou asijskou večeři plnou aromatických koření a lahodného kuřecího masa. Vaření kari je snadné a rychlé, nechte se inspirovat naším receptem!

Suroviny

  • 500g kuřecího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce kari koření
  • 200g mraženého hrášku
  • 400ml kokosového mléka
  • sůl, pepř podle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Na pánvi si osmahneme na oleji nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidáme nakrájené kuřecí maso a krátce restujeme, dokud maso nezezlátne.
  3. Přisypeme kari koření a promícháme.
  4. Přidáme hrášek a zalijeme kokosovým mlékem.
  5. Necháme vařit do změknutí hrášku a dochutíme solí a pepřem.
  6. Servírujeme s rýží nebo naan chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *