7. 2. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Bystrá kuřecí salsiccia salsice
zdroj: Recepty 24/7

Bystrá kuřecí salsiccia salsice je povedená kombinace italského a českého šmrncu na talíři. Kuřecí prsa se společně s pikantní salsiccií a sladkou salsiccií stávají hlavními hvězdami tohoto chutného pokrmu. Tato jednoduchá a rychlá receptura vám umožní připravit si skvělé jídlo, které potěší všechny milovníky masa a bohaté chuti. Pusťte se do vaření a užijte si delikátní příchutě Itálie i České republiky na vašem talíři.

Recept: Bystrá kuřecí salsiccia salsice

Suroviny

  • 300 g kuřecího masa
  • 200 g salsiccie
  • 1 cibule
  • 2 papriky (červená a zelená)
  • 3 rajčata
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř podle chuti
  • čerstvý petržel na ozdobu

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova.
  2. Přidáme nakrájenou salsicciu a kuřecí maso a opékáme dozlatova ze všech stran.
  3. Přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme 10-15 minut, dokud se zelenina nesjednotí.
  4. Ochutíme solí a pepřem podle chuti.
  5. Při servírování ozdobíme čerstvým petrželem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *