30. 1. 2024
Autor: Hana Tobiášová
zdroj: Recepty 24/7
Pokud hledáte inspiraci pro vaření argentinských pokrmů, tato ilustrativní kategorie argentinské kuchyně je ideálním místem. Od tradičních steaků z roštěné a šťavnatých empanad po lahodné dulce de leche dezerty, objevíte zde rozmanitost chutí, které definují argentinskou kuchyni. Užijte si jedinečnou kombinaci evropského a původního andského vkusu a objevte tajemství argentinského vaření.
Suroviny
- 500 g hovězího masa
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 rajčata
- 2 papriky
- 100 g oliv
- 100 g rozinek
- sůl a pepř podle chuti
- olivový olej
Postup
- Na pánvi rozpálíme olivový olej a osmahneme nakrájené hovězí maso.
- Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, papriky a rajčata. Vaříme do změknutí zeleniny.
- Přidáme olivy a rozinky a promícháme.
- Pokud je potřeba, dochutíme solí a pepřem.
- Pokrmy podáváme s přílohou podle vlastního výběru, například s rýží.