21. 1. 2024
Autor: Dana Novotná
Pečený vepřový bůček s knedlíkem.
zdroj: Recepty 24/7

Pečený vepřový bůček s knedlíkem ⁣je​ lahodný tradiční‍ český ⁢recept, který vás okouzlí svou chutí a‍ vůní. Kousek šťavnatého‌ bůčku je pečený dozlatova, ⁤aby získal křupavou slupku, a ⁢servíruje se s měkkými‍ knedlíky. Dopřejte si tuto výtečnou kombinaci při rodinných oslavách ‍nebo‌ prostě jen tak, a⁢ užijte si chuťovou symfonii, která vás⁣ potěší.

Suroviny

  • 1 kg vepřového bůčku
  • sůl
  • ⁤ ​

    ⁣ ‌

Postup

  1. Nejprve​ předehřejte ⁣troubu​ na 180 °C.
  2. ⁢‍

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *