10. 1. 2024
Autor: Dana Novotná
Farmařská polévka
zdroj: Recepty 24/7

Farmařská polévka: Naučte se připravit výbornou ‍farmářskou polévku ‍s čerstvými ⁢zeleninovými ingrediencemi. Tato ⁢jednoduchá⁣ a chutná‌ polévka je ​plná​ lahodných ⁣chutí, které vycházejí ​z čerstvých farmářských potravin. ⁣Vyzkoušejte tento recept a⁢ užijte si bohatou⁢ chuťovou paletu farmy přímo ⁤ve vaší ⁣kuchyni.

Suroviny

  • 500 g ⁣brambor
  • 2 cibule
  • 2 ⁣mrkve
  • 200 g ředkviček
  • 200 g ​hrášku
  • 1 l‌ zeleninového ‍vývaru
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce majoránky
  • 2 ‍lžíce petrželky
  • sůl a ⁢pepř podle⁣ chuti

Postup

  1. Brambory, cibule, mrkev a ředkvičky oloupejte a nasekejte na menší kousky.
  2. Do hrnce ​přidejte olej a zahřejte ‌ho. ‌Přidejte cibuli ‍a osmahněte dozlatova.
  3. Přidejte⁣ brambory a mrkev a ⁣restujte pár minut.
  4. Přidejte ředkvičky,‍ hrášek, majoránku, petrželku⁣ a promíchejte.
  5. Zalijte zeleninovým vývarem a vařte ⁤do ‍změknutí brambor.
  6. Před‍ podáváním ochutnejte a případně dochuťte solí a pepřem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *