8. 1. 2024
Autor: Roman Žák
Krémová cibulačka s hříbky
zdroj: Recepty 24/7

Hledáte dokonalý recept ⁣na krémovou cibulačku​ s ⁤hříbky? Naše úžasná cibulačka je připravena s čerstvými hříbky a skvělou smetanovou omáčkou. Připravte si ‌tuto lahodnou polévku, která‌ vás zahřeje v​ každém ​ročním období. Získejte‍ recept na našem webu a vychutnejte si tu správnou chuť této tradiční české ‌speciality.

Suroviny:

  • 3 velké cibule
  • 200 g čerstvých hříbků
  • 1 l kuřecího vývaru
  • 250 ml smetany na vaření
  • 2 lžíce másla
  • sůl a pepř podle chuti

Postup:

  1. Oloupejte cibule a nakrájejte je na ⁤tenká kolečka.
  2. Hříbky očistěte ⁢a nakrájejte na plátky.
  3. Na pánvi ‍rozehřejte máslo a osmahněte cibuli dozlatova.
  4. Přidejte hříbky a smažte, dokud nezezlátnou.
  5. Přidejte kuřecí vývar a vařte 15 minut.
  6. Pomocí mixéru‍ promíchejte všechny⁤ ingredience dohladka.
  7. Nakonec přidejte smetanu na vaření a ⁢opět promíchejte.
  8. Přiveďte k varu a vařte dalších 5 minut.
  9. Ochutnejte a‌ případně dochuťte solí a pepřem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *