14. 11. 2023
Autor: Dana Novotná
Restaurace Novoměstský pivovar
zdroj: Recepty 24/7

Vychutnejte si gastronomický zážitek v restauraci Novoměstský pivovar. Objednejte si lahodné jídlo připravené​ špičkovými kuchaři a ochutnejte tradiční⁤ české pokrmy ‌i moderní ‍kulinářské trendy. ‍Navíc si můžete vychutnat skvělé ⁣domácí pivo vyrobené ‍přímo v našem pivovaru. Přijďte si vychutnat atmosféru ​a chutě, které jen ​tady⁣ najdete. Rezervujte ‌si ‍stůl ještě dnes a nechte se ‌překvapit ‍jedinečnou gastronomií restaurace Novoměstský pivovar.

Suroviny

  • 500g hovězího masa
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2​ hrnky piva
  • 1 lžíce ​hořčice
  • 1 lžíce mleté papriky
  • sůl a pepř podle ⁢chuti

Postup

  1. Na⁤ pánvi rozpálíme olej a orestujeme⁤ na něm nakrájenou cibuli dozlatova.
  2. Přidáme⁤ na plátky⁤ nakrájené hovězí maso a orestujeme ho dokud zezlátne⁤ ze všech stran.
  3. Přidáme prolisovaný⁤ česnek a mletou papriku, promícháme a chvíli restujeme.
  4. Po chvíli přidáme pivo, hořčici, sůl a pepř. Dobře promícháme a‍ necháme vařit přibližně 30-40 minut, dokud se maso nezměkčí.
  5. V případě potřeby dochutíme solí ‍a pepřem.
  6. Servírujeme s bramborovým‍ knedlíkem a nastrouhaným ‍křenem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *