16. 9. 2023
Autor: Dana Novotná
Knedlo-vepřo-zelo.
zdroj: Recepty 24/7

‌Hledáte⁣ recept ​na tradiční české jídlo? Pak je‌ knedlo-vepřo-zelo tou pravou volbou! ⁣Tento recept ​vám ⁢přinese chuťový⁤ zážitek, jaký jste ​ještě‍ nezažili. ‍Vepřové‍ maso se ‍pomalu ⁤dusí do měkka,‌ zatímco kyselé zelí dodává jídlu pikantní a osvěžující notu.⁢ A to vše ⁢je servírováno s kynutými⁢ knedlíky, které ⁣jsou⁤ dokonale nadýchané a​ lahodně se lámu. Jednoduché ⁤a ‍přesto nesmírně chutné jídlo, které ocení celá rodina. Nenechte si ujít toto nezaměnitelné jídlo české kuchyně a vyzkoušejte knedlo-vepřo-zelo ​ještě dnes!

Suroviny:

  • 600‍ g knedlíků
  • 500 g vepřového masa
  • 500 g zelí
  • 1 ⁤cibule
  • 2 stroužky ‌česneku
  • 70 g ⁢sádla
  • 1 ‍lžička kmínu
  • sůl a pepř‍ podle chuti

Postup:

  1. Knedlíky připravte podle ⁣pokynů z obalu ⁢nebo ⁣použijte⁤ hotové.
  2. Maso nakrájejte na menší kousky.
  3. Cibuli a česnek jemně ⁣nakrájejte.
  4. ​⁤

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *