Pica de Gallo salsa s kočičím zrním je osvěžující a pikantní omáčka plná chuti a zdravých ingrediencí. Tato tradiční mehičtina omáčka je ideální k podávání s nachosy, tacos nebo grilovaným masem. Vyzkoušejte tento recept a překvapte své chuťové buňky!

Suroviny

  • 1 rajče
  • 1 cibule
  • 1 jalapeňo pepř
  • 1 lime
  • Čerstvá nasekaná petržel
  • Sůl a pepř podle chuti
  • Konzerva kočičího zrní

Postup

  1. Načepujte rajče a cibuli na malé kostky.
  2. Nařezejte jalapeňo pepř na malé kousky a zbavte se semínek, pokud chcete méně pikantní chuť.
  3. Vytlačte džus z limetky.
  4. Smíchejte rajčata, cibuli, jalapeňo pepř, limetkový džus a petržel v misce.
  5. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
  6. Podávejte s kočičím zrním a nachovkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *