20. 5. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Grilované argentinské hovězí salsichonki
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si lahodné argentinské hovězí salsichonky, grilované do dokonalé chrumkavosti. Tento recept vám přinese autentickou chuť Argentiny a bude se líbit každému milovníkovi grilování. Podávejte s čerstvým salátem nebo křupavým chlebem a překvapte své chuťové buňky!

Suroviny

  • 4 argentinské hovězí salsichonky
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce čerstvě nasekaného rozmarýnu
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře

Postup

  1. Smíchejte olivový olej, rozmarýn, kmín, sůl a pepř v misce, vytvořte marinádu.
  2. Položte salsichonky na talíř a potřete je marinádou z obou stran.
  3. Grilujte salsichonky na grilu předehřátém na střední teplotu, asi 4-5 minut z každé strany, dokud nejsou propečené podle vašich preferencí.
  4. Podávejte salsichonky teplé spolu s pečivem a oblíbenými omáčkami.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *