20. 5. 2024
Autor: Hana Tobiášová
zdroj: Recepty 24/7
Užijte si lahodné argentinské hovězí salsichonky, grilované do dokonalé chrumkavosti. Tento recept vám přinese autentickou chuť Argentiny a bude se líbit každému milovníkovi grilování. Podávejte s čerstvým salátem nebo křupavým chlebem a překvapte své chuťové buňky!
Suroviny
- 4 argentinské hovězí salsichonky
- 4 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce čerstvě nasekaného rozmarýnu
- 1 lžička mletého kmínu
- 1 lžička soli
- 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře
Postup
- Smíchejte olivový olej, rozmarýn, kmín, sůl a pepř v misce, vytvořte marinádu.
- Položte salsichonky na talíř a potřete je marinádou z obou stran.
- Grilujte salsichonky na grilu předehřátém na střední teplotu, asi 4-5 minut z každé strany, dokud nejsou propečené podle vašich preferencí.
- Podávejte salsichonky teplé spolu s pečivem a oblíbenými omáčkami.