21. 5. 2024
Autor: Dana Novotná
Knedlo-zelo-vepřo-zelo-sojová omáčka
zdroj: Recepty 24/7

Tradiční české jídlo knedlo-zelo-vepřo s omáčkou zeleniny a sojové omáčky. Recept, který potěší ‍každého milovníka těchto klasických chutí. Vyzkoušejte ‌tento lahodný pokrm ⁢doma a ‌nechte ⁢se unést ⁤jeho bohatou chuťovou kombinací.

Suroviny

  • 400 g⁣ bramborových knedlíků
  • 400 g vepřového masa
  • 2 středně velká zelí
  • 200 ml ⁣sojové omáčky
  • sůl, pepř, olej

Postup

  1. Na ‌pánvi si orestujeme‌ nakrájené vepřové maso dozlatova.
  2. Přidáme​ na kostičky nakrájené zelí a dusíme do měkk soft.
  3. Zvlášť uvaříme bramborové knedlíky.
  4. V malém⁢ hrnci smícháme sojovou omáčku a⁤ necháme zahřát.
  5. Nakonec​ podáváme vepřové s zelím a knedlíky zalijeme sojovou omáčkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *