5. 5. 2024
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z krevet a avokáda
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na ceviche z krevet a avokáda, který okouzlí vaše chuťové buňky. Tento osvěžující pokrm plný chuti a vitamínů je skvělou volbou pro letní grilování nebo večeři s přáteli. Naučte se připravit dokonalé ceviche s naším jednoduchým receptem!

Suroviny

  • 250 g krevet, oloupaných a očištěných
  • 2 avokáda, oloupaná a nakrájená na kostky
  • 1 červená cibule, jemně nakrájená
  • 1 jalapeňo paprička, jemně nakrájená (podle chuti)
  • 1/2 hrnku čerstvé šťávy z limetky
  • 2 rajčata, nakrájená na kostky
  • 1/4 hrnku nasekané čerstvé koriandru
  • Sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Do mísy smíchejte krevety, avokádo, červenou cibuli a jalapeňo papričku.
  2. Přidejte limetkovou šťávu a promíchejte. Nechte odpočinout v chladničce asi 30 minut.
  3. Přidejte nakrájená rajčata a posypejte nasekaným koriandrem.
  4. Osolte a opepřete podle chuti.
  5. Podávejte chladné jako předkrm nebo lehký oběd.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *